Završen turnir “Festival mladih” u Ljubljani

U nedjelju 22.7.2018. završen je boćarski turnir “Festival mladih” u Ljubljani vezan uz promociju boćanja na OI 2024. Sudjelovalo je 6 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji. 1. mjesto u preciznom izbijanju osvojio je naš Mateo Načinović.

U nedjelju 22.07.208. završen je boćarski turnir “Festival mladih” vezan uz promociju boćanja na OI 2024. Održan je u Ljubljani na igralištima sportskog centra KRIM. Za žensku boćarsku reprezentaciju u kategoriji U-20  nastupile su Virginia i Carrolina Bajrić pod vodstvom g. Romana Grižančića dok su za mušku selekciju U-20 nastupili Ivan Čorić, Mateo Načinović i Dario Juričić pod vodstvom g. Ante Jurjevića. Sudjelovalo je 6 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji i to u disciplinama par klasično, bližanje i izbijanje u krug, precizno izbijanje i mješovito štafetno izbijanje. Igrači su se istaknuli ponašanjem, zalaganjem, igrom kao i postignutim rezultatima.

Ivan Čorić i Dario Juričić su u paru klasično zauzeli 2. mjesto, Mateo načinović je u preciznom izbijanju osvojio 1. mjesto, mješovita štafeta u sastavu Mateo Načinović i Carrolina Bajrić je osvojila 2. mjesto. Sve rezultate možete vidjeti ovdje.

Turnir mladih - Ljubljana

Datum objave: 25.07.2018.