Veliki dan hrvatskog sporta 20. prosinca

Veliki dan hrvatskog sporta, tradicionalna svečanost Hrvatskog olimpijskog odbora na kraju još jedne uspješne sportske godine, održat će se danas 20. prosinca u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin, s početkom u 20 sati.

Svečanost će obilježiti proglašenje najboljih hrvatskih sportašica i sportaša (u pet kategorija) te trenera u godini na izmaku, a zaslužnicima će biti dodijeljena i druga priznanja, poput HOO-ove Nagrade Matija Ljubek za životno djelo. Kao i svake godine priznanje će dobiti i najveći sportski promicatelj(i) Hrvatske u svijetu, a ove godine HOO ima laureate i u kategoriji za sportski pothvat, kao i za medijsku promociju hrvatskog sporta. Uz sve to, bit će uručen i Trofej Međunarodnog olimpijskog odbora „Sport bez granica“.

Svečanost Velikog dana hrvatskog sporta s izborom najboljih sportaš(ic)a može se pratiti od 20 sati u izravnom televizijskom prijenosu na 2. programu Hrvatske teleyizije.

Svečanosti će prisustvovati predsjednik HBS-a Tomislav Ćurko i predstavnik HBS-a u Skupštini HOO-a Davor Ćuška.

izvor: vk/hoo

Datum objave: 20.12.2017.