U Zagrebu HOA i BSGZ promovirali 18 novih trenera boćanja

Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je, u suradnji s Boćarskim savezom Grada Zagreba (BSGZ), realizirala program osposobljavanja 18 polaznika za obavljanje poslova trenera boćanja te su im na svečanosti u Zagrebu uručena i zaslužena uvjerenja.

Ravnatelj HOA-a Saša Ceraj istaknuo je kontinuitet ovog programa, kao i činjenicu da, uz sasvim solidan interes kandidata i zemljopisnu pokrivenost destinacija u kojima se provodi, s pravom može ponijeti nacionalnu odrednicu.

Ravnatelj HOA-a Saša Ceraj istaknuo je da je u posljednje dvije godine ukupno osposobljen 71 trener boćanja – 63 trenera i 8 trenerica. Po gradovima to izgleda ovako: 33 u Vinkovcima, 20 u Rijeci i 18 u Zagrebu. Program se nastavlja i dalje, postoji interes i prijave iz Istre, Sinja i Dubrovnika koji bi trebali biti realizirani u skoroj budućnosti.

Uvjerenje o osposobljavanju za obavljanje poslova trenera boćanja dobili su: Miro Begović, Ivan Bitunjac, Branko Boban, Drago Budimir, Marin Ćubela, Pero Ćubela, Danijel Đurović, Luka Gašpar, Jadran Grančić, Ivica Grubić, Teo Kuljiš, Josip Martinković, Filip Matijašić, Davor Perica, Marin Petrić, Antonio Šabadin, Martin Talajić i Jure Trutin.

Ravnatelj HOA-e Saša Ceraj uručio je Davoru Perici prigodnu zahvalnicu za pomoć i koordinaciju u provođenju programa osposobljavanja polaznika za trenere boćanja. Svečanosti u zagrebačkom hotelu Sheraton, koju je voditeljski moderirao glavni urednik SPTV-a Jura Ozmec, nazočila je i glavna tajnica Hrvatskog boćarskog saveza Lukrecija Zanki.

(izvor: hoa/hooo/vk)

Datum objave: 13.12.2023.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez