Turnir u četvorkama Slovenija open

Slovenski boćarski savez, u suradnji sa Francuzom Jeanom Francoisom Gobertierom, inače priređivačem najprestižnije svjetske serije pozivnih turnira GDP Vendome, u subotu i nedjelju 2. i 3. prosinca 2017. godine u ljubljanskoj boćarskoj dvorani Krim priređuje prvi međunarodni turnir u četvorkama Slovenija open 2017. na kojem će po pozivu nastupiti i reprezentacija Hrvatske

Hrvatski izbornik Milan Celija na ovaj je turnir odlučio odvesti reprezentaciju u sastavu Alen Guštin (Pazin), Marko Beaković (La Perosina Boulenciel, Italija), Marino Milićević, Tomislav Kolobarić i Marin Ćubela (Zrinjevac, Zagreb).

Prema propozicijama natjecanja reprezentacije Hrvatske, Francuske i Slovenije, te aktualni dvostruki uzastopni prvak Europe, talijanski Pontese uvršteni su izravno u četvrtfinale u kojem su i nositelji što znači da se prije polufinala ne mogu sastati međusobno.

Preostale ekipe u subotu će se od 9 do 19.15 sati natjecati za jedno od preostala četiri mjesta u četvrtfinalu kako bi se pridružili Hrvatskoj, Francuskoj, Sloveniji i Ponteseu.

U nedjelju četvrtfinale počinje u 10 sati, polufinale u 14.30, a finale u 16.45 sati.

Također u nedjelju u 14 sati će se održati egzibicijsko natjecanje u štafetnom izbijanju u kojem će se za Hrvatsku Milićević i Marin Ćubela suprotstaviti bivšim svjetskim rekorderima i prvacima, nekadašnjim članovima Trio Buzeta, Slovencima Alešu Borčniku i Anžeu Petriču.

Izravan prijenos događanja na turniru možete pratiti na mrežnim stranicama na linku

http://www.hegy.si

(K.Klarić)

Datum objave: 30.11.2017.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez