Sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog boćarskog saveza

Na video sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog boćarskog saveza održanoj 18.veljače 2021.godine donesene su sljedeće odluke:

1. Raffa boćanje – potvrđen je prijelazni rok i kalendar za 2021.godinu, usvojen sastav 1.Hrvatske raffa lige za 2021., i izvršene sve pripremne radnje za početak natjecateljske sezone,
2. Petanka boćanje – usvojen je kalendar natjecanja za petanku za 2021.godinu, izvršene pripremne radnje za novu natjecateljsku sezonu. HBS će uputiti javni poziv svim zainteresiranim klubovima za sudjelovanje u Hrvatskoj petanka ligi.
3. Zbor sudaca HBS-a: prihvaćen plan aktivnosti ZS HBS-a za 2021.godinu s naglaskom na edukaciju i polaganje sudaca za  raffu i petanku i pripreme za godišnju Skupštinu ZS HBS-a
4. Usvojena je promjena datuma i izvršene pripreme za održavanje izborne Skupštine HBS-a,
5. Usvojene promjene kalendara natjecanja HBS-a
•  HJBL za 20/21
• 2.HBL jug
6. Određeno da će se završnica 1. HBL za sezonu 20/21. igrati na neutralnom terenu,
7. Izvršena je analiza projekata HBS-a,
8. Izvršena je analiza rada Zbora trenera i priprema za godišnju skupštinu ZT,
9. Daje se preporuka svim klubovima (2. HBL i niže razine natjecanja) da sukladno uvjetima i preporukama HZJZ i HBS-a započnu odmah (ovisno o vremenskim prilikama) s treninzima NA OTVORENOM (za sada je postojećim mjerama trening u ZATVORENIM BOĆALIŠTIMA ZABRANJEN) kako bi u trenutku popuštanja mjera i dozvole Stožera CZ RH da su dozvoljena sportska natjecanja mogli započeti s natjecanjem u svim ostalim HBL-a i županijskim boćarskim ligama sukladno usvojenim kalendarima.

Datum objave: 19.02.2021.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez