PRODULJENJE OBUSTAVE SVIH AKTIVNOSTI U NADLEŽNOSTI HRVATSKOG BOĆARSKOG SAVEZA

Nakon telefonske sjednice Izvršnog odbora HBS-a održane 24.03.2020. godine donosi se odluka da se obustava svih aktivnosti pod nadležnošću HBS-a određena do 14.4.2020. produžuje do daljnjega, odnosno dok se ne steknu uvjeti za nastavak natjecanja s obzirom na krizu izazvanu korona virusom.

Zadužuje se Sportska komisija HBS-a da razradi moguće verzije nastavka/završetka natjecanja u HBL-a u sezoni 2019./2020. u obliku „kraće sezone ili manjeg broja susreta“, a prema naputku Središnjeg državnog ureda za sport. Sportska komisija kod određivanje modela nastavka/završetka natjecanja posebno će voditi brigu kako o sportskom tako i financijskom aspektu samog natjecanja. Planiranje održavanja PH i sudjelovanja u međunarodnim natjecanjima u ovom trenutku nije moguće.

U ovom dramatičnom trenutku kako za cijelu svjetsku zajednicu pa tako i za Hrvatsku, sportske aktivnosti pa tako i djelovanje Hrvatskog boćarskog saveza u drugom su planu i sve svoje snage moramo usmjeriti na borbu protiv pandemije i poštivanje odluka nadležnih državnih tijela. Znamo i sami da  prosječna dob naših članova spada u kategoriju posebno ugroženih osoba i stoga Vas molim da napore i aktivnosti svojih klubova usmjerite na pomoć upravo prema toj skupini naših članova.  Nadamo se da će i ova kriza brzo završiti i da ćemo svi zajedno  još jači nastaviti s razvojem i uživanjem u našem lijepom sportu.

PAZITE NA SVOJE BLIŽNJE I SEBE.

POŠTUJTE ODLUKE DRŽAVNIH TIJELA I OSTANITE KOD KUĆE!

Datum objave: 24.03.2020.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez