Posljednje ovogodišnje PH za seniore

Pred nama je posljednja ovogodišnja završnica prvenstva Hrvatske – bližanje i izbijanje u krug – seniori kojoj je domaćin boćarski savez Dubrovačko-neretvanske županije.

Natjecanja će se održati u boćarskim dvoranama u Metkoviću i Srebrenom (subota sa početkom u 150 sati), te u nedjelju sa početkom u 09,30 sati u boćarskoj dvorani u Srebrenom. Nakon prispjelih prijava dolazak na natjecanje iz drugih županija prijavilo je 12 natjecatelja, županija Dubrovačko-neretvanske po plasmanu prošle godine ima 2 predstavnika, a iz razloga što 2 predstavnika iz PGŽ ne dolaze na natjecanje, predstavnici Županije domaćina popuniti će ta 2 slobodna mjesta po Pravilniku natjecanja. Ždrijeb je napravljen unaprijed pa se zna koji će natjecatelji prvog dana igrati u Metkoviću, a koji u Srebrenom, te koja mjesta će popuniti predstavnici Županije domaćina sukladno plasmanu na županijskom natjecanju. 

Svima koji nam stižu u goste želimo sretan put, te da se ugodno osjećaju u našoj Županiji. Molim urede županijskih saveza i grada Zagreba da još jednom kontaktiraju svoje predstavnike prije nego krenu na put, a koji su prijavljeni na natjecanje da im isto još jednom potvrde, ukažu im na obvezu nošenja sa sobom članske iskaznice (knjižice) sa urednim liječničkim pregledom.

Prijavljeni natjecatelji:

Grad Zagreb: Tomislav Kolobarić (Zrinjevac), Mario Brkić (Sesvete) i Danijel Đurović (Ante Starčević),

Istarska Županija: Nikola Jedrejčić (Lindar),

Osječko-baranjska županija: Ivica Validžić (Sveti Luka),

Primorsko-goranska županija: Antonio Prlaguzić (Vargon), Ivica Jakominić (Trstena),

Splitsko-dalmatinska županija: Božidar Budimir Bekan (Stivan),

Šibensko-kninska županija: Marko Gojević (Primošten) i Marko Skejo (Primošten),

Vukovarsko-srijemska županija: Ivan Knežević (Lokomotiva),

Zadarska županija: Ivan Medić (Grgur Ninski – Nin).

Luko Hendić

Datum objave: 15.12.2017.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez