Početak 1. Hrvatske petanka lige

1.Hrvatska petanka liga započela je natjecanje, a ove natječu se: PK Dalmatino, PK Šibenik, PK Vodice, PK Tribunj, PK Krešimirov Grad i PK Krčić iz Knina. U prvom kolu klubovi su pokazali da odličnost i natjecateljski duh. Stari rivali, PK Dalmatino i PK Vodice odigrali su zanimljivu utakmicu u kojoj je Dalmatino slavio pobjedu rezultatom […]

1.Hrvatska petanka liga započela je natjecanje, a ove natječu se: PK Dalmatino, PK Šibenik, PK Vodice, PK Tribunj, PK Krešimirov Grad i PK Krčić iz Knina.

U prvom kolu klubovi su pokazali da odličnost i natjecateljski duh. Stari rivali, PK Dalmatino i PK Vodice odigrali su zanimljivu utakmicu u kojoj je Dalmatino slavio pobjedu rezultatom 7 : 2, no, iako je pobjeda uvjerljia, bilo je dosta tijesno, i očito je da je ekipa Vodica značajno napredovala i da će u buduće biti jak protivnik ostalim klubovima.

Rezultat ogleda PK Šibenik i PK Krčić bio je 9 : 0 PK Šibenik je jedan od prvih sudionika u petanka natjecanju, a PK Krčić se tek osnovao, pa na prvi pogled izgleda sasvim jasna i uvjerljiva pobjeda.

Rezultat 7:2 PK Krešimirov Grad i PK Tribunj, dva nova kluba. PK Krešimirov Grad  pokazao je spretniju i uvjerljiviju igru i ako tako nastavi mogao bi konkurirati za sami vrh tablice. Tribunj je mlada ekipa koja svakim danom animira sve više novih članova, pa bi u dogledno vrijeme očekuje uzlet i iznenađenje.

MG

Datum objave: 26.04.2021.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez