PH za boćarice – parovi i štafeta

U boćarskoj dvorani Hrastenica u Čavlima u subotu 12.studenog održano je državno prvenstvo za žene u disiciplini parovi, a u nedjelju 13.studenog u disciplini štafetno izbijanje.

U disciplini štafetno izbijanje prvo mjesto osvojile su sestre Carrolina i Virginia Bajrić (BK Čavle ŠB), srebro je pripalo juniorkama Rii Vojković i Petri Martinis (BK Komiža), treće mjesto pripalo je Tei Čančarević i Iri Nimčević (Bk Čavle ŠB), a bronca je priprala i četvrtoplasiranima Nikol Marelji i DOrotei Maršanić, također iz BK Čavle ŠB.

U disciplini par klasično u konkurenciji 12 parova  sestre Bajrić ponovno su osvojile prvo mjesto. Srebro su osvojile igračice BK Nova Veruda Ondina Maras i Otavia Rajković, bronca je pripala Dorotei Maršanić i Nikol Marelji iz BK Čavle ŠB te četvrtoplasiranima Juliji Cimić i Jeleni Vitaljić iz BK Komiže.

Sljedeći vikend i Komiži će se održati PH za žene u zadnje dvije discipline, odnosno pojedinačno klasično i brzinsko izbijanje.

(HBS)

Prvenstvo Hrvatske za seniorke