Nives Jelovica zlatna u krugu i pojedincu na PH za seniorke

Na prvenstvu Hrvatske za seniorke, koje se održalo ovog vikenda 23. i 24. listopada u Labinu, Nives Jelovica zlatna u pojedincu i u disciplini bližanje i izbijanje u krug.
Čestitamo!

Labin je 23. i 24 listopada ugostio prvenstvo Hrvatske za seniorke, odigrale su se discipline pojedinačno klasično, bližanje i izbijanje u krug te štafetno izbijanje.

U disciplini bližanje i izbijanje u krug nastupilo je 9 boćarica iz boćarskih klubova Komiža, Čavle ŠB, Kastav, Piramatovci, Marinići i Labina. U finalu je Nives Jelovica (Bk Labin) bila bolja od suigračice Rije Vojković 32:20.

Poredak:

1. Nives Jelovica – (Bk Labin)
  2. Ria Vojković – (Bk Labin)
  3. Dora Fućak – (Čavle ŠB), Dolores Vlaše – (BK Kastav)

Za disciplinu pojedinačno klasično prijavile su se 32 boćarice iz Pazina, Labina, Kastva, Novigrada, Marinića, Čavle ŠB, Dajla 99, Piramatovaca i Komiže. Satnica je bila podjeljena na dva terena u dvije županije kako bi se smanjili troškovi ekipa, a finalne utakmice odigrane su u Labinu. Nives Jelovica bila je bolja od Dore Fućak (Bk Čavle ŠB) 11:8.

Poredak:

1. Nives Jelovica (Bk Labin)
  2. Dora Fućak (Bk Čavle ŠB)
  3. Roberta Petrović (Bk Čavle ŠB), Diana Baran (Bk Pazin)

Datum objave: 25.10.2021.