Nastavak aktivnosti reprezentacija

Hrvatski reprezentativci nakon uspješno odrađenog Svjetskog prvenstva u Martiguesu nastavljaju s pripremama za bogat međunarodni program do kraja 2021. godine. Već ovog vikenda 24.09.2021. na rasporedu su dva međunarodna događanja.

U Kastvu će po prvi put nastupiti hrvatska ženska reprezentacija do 18 godina u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Slovenije. Dan kasnije, odnosno od 25.-26.9.2021.godine održat će se također u Kastvu 1. izdanje  ABC četveroboja za boćarice na kojem će nastupiti reprezentacije Crne Gore, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Tijekom natjecanja održat će se i sjednica vodstva ABC konfederacije.

Sljedećeg vikenda od 1. – 3.10.2021.godine hrvatsku reprezentaciju očekuje u Monaku nastup na poznatom međunarodnom turniru Denis Ravera. U  kategorijama  U15, U18, U23 i kategorija boćarice natjecat će se reprezentativci u disciplinama par klasično, precizno izbijanje i štafetno izbijanju.
U isto vrijeme na završnim pripremama izbornik seniorske reprezentacije Jure Maglić okupit će kandidate za SP Alassio.

U listopadu nas očekuje još jedno svjetsko mješovito prvenstvo; za boćarice i boćare u talijanskom Alassiu. Od 12.-16.10.2021.godine boćarice će se natjecati za 5 kompleta odličja (pojedinačno klasično, par klasično, precizno izbijanje, brzinsko izbijanje i štafeta). Kod seniora na rasporedu su discipline pojedinačno klasično i par klasično. Novost je da će se po prvi put na svjetskom prvenstvu igrati mješoviti par klasično.

Datum objave: 21.09.2021.