Lovro Šipek i Karlo Vukelić najbolji u Monaku

Lovro Šipek (BK Sv.Jakov Jadranovo) i Karlo Vukelić (BK Vargon) na jakom međunarodnom turniru Denis Ravera u Monaku osvojili su prvo mjesto u paru, a Lovro Šipek pobjednik je i u preciznom izbijanju sa najboljim rezultatom natjecanja od 27 punata. Finale preciznog je do kraja bilo neizvjesno i Lovro je pobijedio razigravanjem na zlatni pogodak.

 

Lovor i Karlo u štafeti su osvojili treće mjesto.

Pobjednik turnira u preciznom u kategoriji juniora U-18 je Dario Juričić (BK Vargon),a Carrolina Bajrić je druga iza Slovenke Vorih u kategoriji žena.

Carrolina i Virginia Bajrić (BK Čavle ŠB) treće su u štafeti sa odličnih 39 pogodaka kao i u paru gdje su izgubile neizvjesno polufinale sa Italijom.

Mateo Načinović i Bruno Kraljić (BK Vargon) u kategoriji U-23 treći su u štafeti iza Francuske i Italije.

Dario Juričić (BK Vargon) i Filip Šarić (BK DIvšići) u kategoriji U-18 osvojili su četvrto mjesto.

Tradicionalno vrlo dobro organiziran turnir ove godine održavao se od 13. – 15.listopada i na njemu su pored Hrvatske nastupile reprezentacije Australije, Bugarske, Španjolske, Francuske, Italije, Letonije, Rusije, Slovenije, Švicarske, Tunisa i domaćina Monaka, a natjecanje se u svakoj kategoriji (U-15, U-18, U-23 i žene) odvijalo u parovima, štafetnom i preciznom izbijanju.

Hrvatsku delegaciju vodili su izbornik Čedo Vukelić i pomoćni trener Vjekoslav Matetić.

Sve rezultate možete pogledati na službenim  stranicama turnira:

http://challenge-denis-ravera.com/resultats.html

Galerije

Turnir Denis Ravera 2017.

Datum objave: 17.10.2017.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez