IV. ABC Alpe Adria kup U-18 u Kastvu

U boćarskoj dvorani Slavko Stanić u Kastvu 2. i 3. travnja 2022. godine održat će se IV. ABC Alpe Adria kup za igrače do 18 godina. Domaćini ovogodišnjeg izdanja su BK Kastav i Hrvatski boćarski savez.

Na  četveroboju će nastupiti juniorske ekipe reprezentacija Slovenije, selekcija regije FVG Veneto, selekcija Istarskog boćarskog saveza i reprezentacija Hrvatske.

Nakon svečanog otvaranja turnira u subotu, 2. travnja u 10:30 sati sastat će se reprezentacija Hrvatske i selekcija regije FVG Veneto, te selekcija Istarskog boćarskog saveza i reprezentacija Slovenije. U popodnevnim satima reprezentacija Slovenije igra protiv selekcije regije FVG Veneto, a reprezentacija Hrvatske susret će se sa selekcijom Istarskog boćarskog saveza.

U nedjelju 3. travnja 2022. godine igraju reprezentacija Hrvatske i Slovenije, te selekcije Istarskog boćarskog saveza i regije FVG Veneto.

U 13 sati predviđena je svečana podjela pehara i medalja.

Voditelj natjecanja je Dino Blečić.

Sastav reprezentacija:

Slovenija

David Šircelj, izbornik, Erik Hrvatin, pomoćnik izbornika i igrači, Nejc Čimžar Žuran, Anže Moličnik, Alen Kariž i Martin Burdych.

Selekcija Istarskog boćarskog saveza

Valter Ivančić, voditelj, Goran Krota, pomoćnik voditelja, Martin Štihović (Lindar/Pazin), Nino Majcan (Pazin), Luka Pastorčić (Vrh, Buzet), Filip Kajin (Vrh, Buzet), Filip Popović (Montižana/Istra Poreč) i Roko Jukić (Istra Poreč).

Hrvatska

Čedo Vukelić, izbornik, Vjekoslav Matetić, direktor reprezentacija, Lovro Šipek (Sv.Jakov Jadranovo), Filip Klarić (Sv.Jakov Jadranovo), Žarko Jerčinović (Drivenik), Matija Jakir (Biston), Ivan Načinović (Vargon) i Matija Valenčić (Vargon)

Datum objave: 31.03.2022.