Info dan programa ERASMUS+: Sport 2020.

Pozivamo sve potencijalne prijavitelje projekta Erasmus+: Sport 2020. na Informativni dan koji će se održati 26. veljače 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb s početkom u 13:30 sati

Središnji državni ured za šport i ove godine organizira Informativni dan za potencijalne prijavitelje na Poziv Erasmus+: Sport. Informativni dan za potencijalne prijavitelje projekta u 2020. godini održat će se 26. veljače 2020. u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb, Radnička cesta 21, Zagreb. Početak događanja planiran je u 13:30, a završetak u 18:00 sati.

Cilj Informativnog dana  je podizanje svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj športa.

Ove godine na Info danu ugostit ćemo predstavnike Europske komisije, koji će predstaviti politike i prioritete športa u okviru Europske unije, detaljnije obrazložit navedene mogućnosti koje pruža program Erasmus+: Sport te predstaviti i ostale mogućnosti financiranja iz EU fondova. Sudjelovanje predstavnika Europske komisije obogatit će ovogodišnji program Info dana te omogućiti svim sudionicima dobivanje detaljnijih informacija i bolje razumijevanje programa Europske unije.

Također, sve sudionike upoznat će se s pravilima za podnošenje prijedloga kako bi potencijalni prijavitelji bolje razumjeli mogućnosti koje pruža program Erasmus+: Sport te će se održati i panel rasprava s voditeljima projekata kroz koju će potencijalni prijavitelji steći bolji uvid u pripremu i provedbu projekata.

Na Informativnom danu mogu sudjelovati predstavnici udruga iz sustava športa i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove.

 S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani molimo sve zainteresirane da za sudjelovanje na Informativnom Erasmus+: Sport danu ispune Prijavu koja se nalazi na sljedećoj poveznici: http://limesurvey.srce.hr/267643?lang=hr.

Datum objave: 27.01.2020.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez