Carrolina Bajrić najbolja na turniru Super 8

U subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca 2019. u boćarskom centru na Podvežici odigrao se, po prvi put u povijesti ženskog boćanja, turnir Super 8. Na turniru je nastupilo osam boćarica koje su pravo nastupa stekle temeljem ostvarenih plasmana i rezultata na prvenstvima Hrvatske.
jNaslov najbolje odnosno najsvestranije hrvatske boćarice nakon četiri odigrane discipline osvojila je Carrolina Bajrić, članica BK Čavle ŠB. Carrolina je osvojila dva prva mjesta i to u brzinskom izbijanju i bližanju i izbijanju u krug, drugo mjesto u pojedinačnom klasičnom, te treće mjesto u preciznom izbijanju.
Naslov najbolje u preciznom izbijanju osvojila je Rozmarija Karuza iz ŽBK Komiža, koja je u ukupnom poretku zauzela drugo mjesto. Naslov u pojedinačnom klasičnom osvojila je Ria Vojković iz BK Labin, a u ukupnom poretku osvojila treće mjesto.

U dva dana natjecanja imalo se prilike vidjeti puno lijepih poteza, dobre igre te na kraju i odličnih rezultata.
Najbolja u svakoj disciplini dobila je zlatnu medalju dok su od 1. do 3. mjesta  u ukupnom poretku podijeljeni pehari.
Konačni poredak:
1.Carrolina Bajrić
2.Rozmarija Karuza
3.Ria Vojković
4.NIves Jelovica
5.Ira Nimčević
6.Nikol Marelja-BOšnjak
7.Maja Stipančić
8.Dolores Vlaše
Boćarski savez PGŽ i Boćarski savez grada Rijeke nagradili su sve natjecateljice prigodnim poklonom.
Voditelj natjecanja bio je Dino Blečić, a sudio je nacionalni sudac Nenad Juričić.

Super 8

Datum objave: 09.12.2019.