Boce Klana Open 2019

Započelo natjecanje na Boće Klana Openu.

Ove godine se turnir održava već 24-tu godinu za redom. Turnir  je već dugi niz godina uvršten i u međunarodni boćarski kalendar F.I.B.-e.
U muškoj i ujedno najbrojnijoj konkurenciji, trenutno je prijavljeno 69 parova, ove je godine i na ženskom turniru najavljena velika konkurencija, izbornik Romano Grižančić na turnir je pozvao komižanku Riju Vojković, te čavljanke Doru Fućak i Robertu Petrović koje će zaigrati u Carrolinu Bajrić, Nives Jelovicu i druge.
Prvi će na teren već tradicionalno juniori i juniorke, koji svojim natjecanjem ustvari otvaraju turnir već u petak u 14:30 sati. I u ovoj kategoriji će biti neizvjesno do samog kraja. Spomenut ćemo samo neke parove. Reprezentacija Hrvatske dolazi sa čak šest postava. U jednom od prijavljenih igra već spomeuta Ria Vojković zajedno sa Filipom Matijašićem, aktualnim viceprvakom svijeta upravo u disciplini par. Prošlogodišnji naslov brani Leon Petz, koji će ovaj put nastupiti zajedno sa Lovrom Šipekom. Kadet Filip Klarić koji je dominirao na nedavno završenom juniorskom prvenstvu, nastupa sa Franom Jakominićem. Izbornik Čedo Vukelić na turnir je poveo i porečanina Đordana Ferenca, Luku Jozipovića iz Bistona, Lovru Šipeka i Žarka Jerčinovića ia Sv Jakova i Karla Vukelića iz Vargona.
Pozivamo sve ljubitelje boćanja da pronađu vremena i svrate ovaj vikend do Klane i okolnih boćališta na kojima se bude odvijalo natjecanje, te budu dio ovog igračkog spektakla.

2019 PRVI VAL

RASPORED MUŠKI 2019

Datum objave: 19.07.2019.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez