Bk Gorčina pobjednik 1.HRL-e

Četrdeseti rođendan ove godine je proslavio boćarski klub Gorčina iz Omiša i to na kakav način. BK Gorčina se okrunio naslovom ekipnog prvaka 1.Hrvatske boćarske raffa lige slavljem u finalnoj utakmici playoffa protiv neporažene ekipe iz regularnog dijela natjecanja, boćarskog kluba Pržina.

Gorčina je od početka finala nametnula visok nivo igre i postotak odigravanja u čemu je prednjačio najkorisniji igrač playoffa, Tonći Jerić. U finalu su Jeriću od velike pomoći bili Ante Tonći Jurjević i Ivica Mikas za ukupnu visoku 10:0 pobjedu. U polufinalu protiv prošlogodišnjih prvaka velik doprinos ekipi dao je Luka Žure. Bez obzira što se finale igralo bez gledatelja zbog mjera stožera Civilne zaštite, Jurjević i Željko Žužul, kao istaknuti članovi uprave su ovu titulu zaslužili svojim iznimnim doprinosom boćanju kroz godine.

Pržina, koju predvode kapetan Hrvoje Dotur i predsjednik Zoran Nasić će svoju priliku potražiti u novoj sezoni, a sa Doturom i suigračima će se malo tko naigrati ubuduće.

Konačan poredak:

1. BK Gorčina