Poznati putnici za Svjetski mješoviti kup i SP za boćarice

Za predstojeća velika natjecanja u volo boćanju, Svjetski mješoviti kup u St.Vulbasu i Svjetsko mješovito i prvenstvo za boćarice u francuskom Rumillyju izbornici Čedo Vukelić i Vjekoslav Matetić odredili su sastave reprezentacija.

Na Svjetski mješoviti kup koji će se održati u francuskom St.Vulbasu od 4. – 5. studenog putuju Ria Vojković, Nives Jelovica, Marino Milićević, Žarko Jerčinović predvođeni direktorom reprezentacija Vjekoslavom Matetićem.

Na Svjetskom kupu naši boćari i boćarice nastupit će u disciplinama mješovito precizno izbijanje, mješovita štafeta i mješoviti krug.

Na Svjetskom mješovitom i prvenstvu za boćarice koje će se održati u francuskom Rumillyju nastupit će Ria Vojković, Nives Jelovica, Carrolina Bajrić, Nikol Belasić, Ema Maršanić, Marino Milićević i Marin Ćubela. Na Svjetskom prvenstvu u mješovitim disciplinama natjecat će se u disciplinama krug i štafeta.

U sastavu delegacije HBS-a na SP su izbornici Čedo Vukelić i Vjekoslav Matetić, Boris Nadenić, predsjednik Sportske komisije FIB, Oliver Nadenić, međunarodni sudac i vođa puta Igor Banovac. Denis Peršić, predsjednik HBS-a pridružit će se delegaciji i sudjelovati na Kongresu FIB tijekom Svjetskog prvenstva.

Datum objave: 27.10.2023.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez