Čavle ŠB viceprvakinje Europe – C.Bajrić novi svjetski rekord

Boćarice Čavle ŠB osvojile su naslov viceprvakinja Europe. U finalnom dvoboju u nedjelju 27.lipnja u francuskom St.Vulbasu poražene su od domaće ekipe ekipe St.Vulbas, najtrofejnije ekipe ovog natjecanja kojoj je ovo osma titula europskih prvakinja.

Ekipa Čavle ŠB upala je na ovo natjecanje nakon odustajanja aktualnih prvakinja Hrvatske, ekipe Labina i na najbolji mogući način opravdala svoj nastup na ovom prestižnom natjecanju. U društvu prvakinja iz boćarskih velesila Francuske, Italije i Slovenije, predstavnice Hrvatske vraćaju se kući sa srebrnim medaljama oko vrata. Ovo je drugi put da se ekipa Čavle ŠB okitila titulom viceprvakinja Europe, jer im je to pošlo za rukom i 2015. godine kada se završnica KEP-e održao u Čavlima. (Bs PGŽ).

Carrolina Bajrić na istom natjecanju u polufinalnom susretu protiv slovenske ekipe Krim rezultatom 34 punta postavila je novi svjetski rekord u preciznom izbijanju za boćarice do 23 godine i izjednačila svjetski ženski seniorski rekord!

Čestitamo!!

Izvješće – CAVLE SAINT VULBAS (2)

Datum objave: 28.06.2021.