Strucna edukacija i 3. strucno-znanstveni simpozij psihologije sporta u Zagrebu

Podsjećamo vas da će se ovaj vikend 6. i 7. svibnja 2017. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održati stručna edukacija za psihologe i 3. stručno-znanstveni simpozij psihologije sporta. Prijave su još uvijek otvorene, a sve informacije možete pronaći u prilogu.

Obavještavamo vas da će u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatske psihološke komore i Kineziološkog fakulteta, prof.dr.sc. Chris Harwood,  sportski psiholog i uvaženi profesor Sveučilišta Loughborough (Velika Britanija), održati jednodnevnu edukaciju za psihologe pod naslovom: Integrating the 5Cs Approach into your Professional Consulting Services. 

Edukacija će se održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u subotu, 06.05.2017. od 9:00 do 17:00 sati.

Na simpoziju pod naslovom “BE BETTER WITH SPORT PSYCHOLOGY!” koji će se održati dan kasnije nastupit će veći broj stručnjaka iz područja psihologije sporta, među kojima i prof.dr.sc Chris Harwood, prof.dr.sc. Marc Lochbaum, prof.dr.sc. Erkut Konter, doc.dr.sc. Tanja Kajtna i mnogi drugi. Simpozij je namijenjen psiholozima, kineziolozima, studentima, sportašima, trenerima, članovima stručnih sportskih timova i roditeljima mladih sportaša.

Simpozij će se održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u nedjelju, 07.05.2017. od 9:00 do 17:00 sati.
Sudjelovanje psihologa na edukaciji i simpoziju bodovat će se prema pravilniku Hrvatske psihološke komore.

U prilogu Vam šaljemo letak s finalnim informacijama o simpoziju i edukaciji i registracijski obrazac za simpozij i/ili edukaciju,te vas pozivamo da se priključite i ovaj mail i priloge proslijedite svim potencijalnim zainteresiranima.

Dodatne informacije možete potražiti na https://www.kif.hr/znanost/konferencije, možete  nas kontaktirati na broj telefona 01/ 3025-602 ili putem e-maila: [email protected]

U ime organizacijskog odbora, srdačno Vas pozdravljam!

Dr. sc. Renata Barić, izv. prof, predsjednica

Datum objave: 02.05.2017.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez