17. Tjedan psihologije

Članovi Sekcije za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva pozivaju sve zainteresirane na besplatne radionice i predavanja u sklopu 17. tjedna psihologije.

17. Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji se u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva održava od 19. do 25. veljače 2024.godine. Već sedamnaesti put kroz organizaciju različitih događanja psihološka struka se predstavlja zajednici i šalje poruku kako život i pojednica i zajednice može biti bolji, ugodniji, kvalitetniji.

Tjedan psihologije prvi put organiziran je 2008. godine kad su psiholozi različitim aktivnostima obilježili 55. godina postojanja najstarije strukovne udruge psihologa. Odaziv je bio iznenađujuće dobar, veliki psihologa pokazao je entuzijazam i motivaciju da psihologiju približi i predstavi zajednici te da pokaže svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. Aktivnosti su nastavljene i sljedećih godina pa je u prošlom 16. tjednu bilo uključeno preko 750 sudionika i preko 1000 događanja u gotovo 100 hrvatskih gradova i mjesta uz dobru medijsku prezentaciju svih događanja.

Sva događanja u 17. Tjednu psihologije besplatna su, kako za izvoditelje aktivnosti tako i za slušače/publiku.

Datum objave: 13.02.2024.
Autor: Hrvatski Boćarski Savez