Poziv na informativne radionice za organizacije civilnog društva iz područja športa

Središnji državni ured za šport, u Državnom proračunu za 2018. godinu, osigurao je za sufinanciranje športskih programa koje provode udruge iz sustava športa značajno veća sredstva nego prijašnjih godina. Prošle godine sredstva za ovu namjenu iznosila su 1.500.000,00 milijuna kuna, dok će u 2018. godini ista iznositi 7.000.000,00 kuna.

Središnji državni ured za šport organizacijama civilnog društva kao potencijalnim prijaviteljima na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2018. godini, pruža podršku u vidu pripreme programskih prijedloga za prijavljivanje, kao i za provedbu programa sufinanciranih tim sredstvima.

Natječaj će biti objavljen u prvoj polovici 2018. godine, a podijeljen je u četiri osnovna područja:

1. Poticanje bavljenja amaterskim športom i športskom rekreacijom;
  2. Poticanje programa obuke neplivača;
  3. Sufinanciranje organizacije športskih natjecanja;
  4. Sufinanciranje organizacije međunarodnih športskih konferencija.

Radi ograničenog broja mjesta, ispred jedne organizacije mogu se prijaviti najviše dva polaznika/ce na jednu od radionica koje će se održati u Središnjem državnom uredu za šport, Savska cesta 28/I, Zagreb, u sljedećim terminima:

• 8. prosinca 2017. u 10:00 sati – prijave se primaju najkasnije do 6. prosinca;
  • 15. prosinca 2017. u 10:00 sati – prijave se primaju najkasnije do 13. prosinca.

Kako biste prijavili polaznika/cu radionice molimo Vas popunite Obrazac za prijavu te ga pošaljite na adresu elektronske pošte: [email protected].

Potvrdu da je prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja radionice.

Broj polaznika po svakoj radionici je 15 polaznika/ca.

Termine za radionice koje će se održati u 2018. godini objavit će se naknadno na mrežnim stranicama Središnjeg državnog ureda za šport.

Na radionici će biti objašnjena svrha i uvjeti prijave na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja sa ciljem pružanja relevantnih informacija o Natječaju i postupku prijave.

izvor: sdus.hr

Datum objave: 01.12.2017.