PH za juniorke i juniore

Od srijede do nedjelje, 19. do 23. srpnja 2017. godine će se sa središtem događanja u Ročkom Polju, u suorganizaciji Zajednice boćarskih klubova Grada Buzeta i Boćarskog kluba Istra Aluminij održati prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke u svih šest disciplina.

Svečano otvorenje prvenstva održati će se u srijedu, 19. srpnja 2017. u 18 sati na boćalištu u Ročkom Polju.

Pored boćališta u Ročkom Polju na kojem će se odigrati glavnina natjecanja uključujući i sve završne susrete za medalje, za prvenstvo će se koristiti i boćališta u obližnjim Roču, Lupoglavu i Selcima. U slučaju kiše glavnina natjecanja odigrati će se u boćarskoj dvorani u Kozarima, a za dio natjecanja koristiti će se i dvorane pazinskog Boćarskog centra “Aleksandar Anzur” i u Iki (Lovran).

Nastupiti će:

• za Dubrovačko-neretvansku županiju:
    Luka Gašpar, Matko Pendo, Dario Dujmović
  • za Istarsku županiju:
    Vedran Glavić, Filip Šarić, Dajan Jurman, Filip Matijašić, Marin Rabar, Patrik Šestan, Adrian Radola, Kevin Bugarin, Frančesko Guštin, Karlo Pavletić, Đordano Ferenac, Andy Milotić, Ivan Načinović, Edvin Zukić, David Biljuh, Dinak Kontić
  • za Primorsko-goransku županiju:
    Carrolina Bajrić, Ira Nimčević, Dorotea Maršanić, Merita Cocaj, Ella Murgić, Roberta Petrović, Dora Fučak
    Karlo Šaban, Mateo Načinović, Lovro Šipek, Dario Juričić, Marin Vrljić, Alen Dretvić, Dario Beganović, Alen Čajić, Leon Petz, Karlo Vukelić, Karlo Petrović
  • za Splitko-dalmatinsku županiju:
    Petra Martinis, Ria Vojković
    Frano Tomašević, Stipe Pivčević, Duje Pirić, Tomislav Tomašević, Ivan Gulić, Mateo Barać

Datum objave: 19.07.2017.