Istarski boćarski savez proslavio 25 godina postojanja

Svečanom sjednicom Skupštine, u nazočnosti brojnih gostiju, uzvanika i uglednika ne samo iz svijeta boćanja, već i iz općenito sportskog, društvenog i političkog života Istre, koja je održana 14.travnja u Domu kulture u Vižinadi, Istarski boćarski savez je proslavio svojih prvih 25 ponosnih godina postojanja.

Nakon odavanja počasti minutom šutnje svim preminulim boćarima i boćarskim aktivistima nazočnima se obratio predsjednik IBS-a Franko Buda koji se u prigodnom izlaganju prisjetio svih najvažnijih događaja u životu saveza u proteklih četvrt stoljeća, kao i najistaknutijih uspjeha, dostignuća i ostvarenja istarskih boćarica, boćara i klubova koji se zaista imaju s čime pohvaliti. Buda se zahvalio i svima koji su u proteklih 25 godina svojim marljivim, gotovo u cijelosti volonterskim radom dali svoj veliki doprinos kako bi IBS  do danas izrastao u ne samo najbrojniji i jedan od najorganiziranijih i najuspješnijih županijskih boćarskih saveza, već i u jedna od najorganiziranijih, najbrojnijih i najuspješnijih granskih sportskih saveza u Istri.

U sklopu svečanosti podijeljeno je 80-ak povelja, plaketa, priznanja, zahvalnica i diploma najistaknutijim pojedincima i kolektivima koji su u proteklih 25 godina svako na svoj način doprinijeli uspješnosti istarskog boćanja i ugledu IBS-a.

(K.Klarić)

Datum objave: 24.04.2018.