Do 24. studenoga traju nominacije za Nagradu za fair play HOO-a

Zagreb, 15. studenoga 2017. – Na svečanosti Velikog dana hrvatskog sporta (20. prosinca) bit će proglašeni najbolji sportaši i sportašice 2017. godine, a tom prigodom dodjeljuje se i Nagrada za fair play Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

Priznanje je namijenjeno osobi (skupini osoba ili udruzi) koja je svojim nastupom, postupkom, gestom ili činom u tijeku natjecanja ili u svezi s natjecanjem iskazala izrazito korektno i sportsko ponašanje.

Uvjereni da se fair play primjeri postupanja sportaša, trenera i drugih osoba u sportu prepoznaju i zaslužuju priznanje, pozivamo sportaše, sportske dužnosnike, klubove i saveze, novinare i sportsku javnost da istaknu nominacije za HOO-ovu fair play nagradu za 2017. godinu. Predmetna nominacija treba sadržavati: ime i prezime, odnosno naziv, te kontakt fizičke ili pravne osobe koja podnosi nominaciju; ime i prezime, te kontakt osobe koja se nominira za fair play nagradu HOO-a za 2017. godinu; kratki opis pothvata, ponašanja ili postupka sportaša, trenera ili druge osobe koja se nominira za dodjelu fair play nagrade, te vrijeme i mjesto tog događaja.

Nominacije za HOO-ovu fair play nagradu za 2017. potrebno je dostaviti HOO-u na e-mail: [email protected] do 24. studenoga 2017. godine u 14 sati. Svaka nominacija za fair play nagradu HOO-a ulazi i u postupak nominiranja za fair play nagradu Europskog fair play pokreta i Međunarodnog fair play odbora.

izvor: hoo/vk

Datum objave: 23.11.2017.